Grișul din porumb alb – Beneficii
Pentru persoanele cu intoleranță sau sensibilitate la gluten, este o alternativă perfectă pentru a înlocui grișul din grău. Grișul din porumb alb conține un număr mare de oligoelemente. Acestea Sunt intră în componența unor enzime și vitamine și au un rol...
Beneficiile Făinii de Sorg
Sorgul. Gustos și fără Gluten Sorgul este a cincea cea mai cultivată cereală din lume, după grâu, orez, porumb și orz. Este folosit preponderent în preparate tradiționale din Africa, Europa de Sud, dar și în America Centrală și Asia. Principalele beneficii:...
Ce se întâmplă în corpul tău atunci când mănânci mămăligă – Este singurul aliment din lume care face asta
Mămăliga este un fel de mâncare originar din nordul Italiei şi, deşi este considerată un tip de mâncare rural, este foarte apreciată şi în zonele urbane. În plus, mămăligă se pregăteşte foarte uşor, poate fi combinată cu numeroase alte alimente...