Agricultură durabilă și ecologică. Morărit și grijă pentru detalii. Panificație de toate zilele.

Contact

Calea Basarabiei nr. 96B, Huși, Jud. Vaslui
+40 725 914.709
+40 735 876.570
office@enache-morarit.ro

Follow us

header-overlay

Portfolio Category: Tradițional

cum-se-face-aluatul-de-taitei-faina-enache-morarit

Tăiței de casă

Se cerne făina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc, se sparg ouăle, se adaugă apă cât cele două jumătăți de coajă de ou și un vârf de linguriță de sare. Se amestecă întâi ouăle cu o linguriță până…

Read More
paine-de-secara-sectiune-1

Pâine de secară

Are o coaja subtire si fina, miezul foarte, foarte pufos si aerat, gustul superb! Singurul (mic) dezavantaj ar fi timpul de asteptare, pentru ca e nevoie de 24 de ore bune ca sa ne putem bucura de o asemenea paine. Nu,…

Read More