Faina alba tip 650 -fara aditivi chimici

Publicat de pe martie 2, 2014 in Produse ambalate, Produse morarit, Produsele noastre

faina-650-enache-morarit

Proprietati organoleptice: masa pulverulenta, de culoare alb-galbui, cu nuanta slab cenusie, miros placut, specific fainii de grau, fara miros de mucegai, incins sau alt miros strain, gust normal, putin dulceag, nici amar, nici acru, fara scrasnet la mestecare datorita impuritatilor minerale, nu se admite prezenta insectelor sau acarienilor in nici un stadiu de dezvoltare.

Caracteristici fizico-chimice: Umiditate, max %: 14,5; Aciditate, grade max %: 2,8; Continut de gluten umed, min %: 25; Indice de deformare, mm: 2…12; Indice de cadere, se. optim: 250;, Continut cenusa raportat la S.U. %, max: 0,65; Continut de cenusa insolubila in HCL 10%, max: 0,2; Granulozitate / rest pe sita cu latura 0,5 mm: lipsa; Granulozitate / rest pe sita din tesatura tip matase nr. 8 (180 gm), % max: 70; Granulozitate / trece prin sita din tesatura tip matase nr. 10 (125 qm) % max: 70; Impuritati metalice / sub forma de pulbere, mg/kg, max: 3; Impuritati metalice sub forma de aschii: lipsa.