Agricultura

agricultura-enache-generic

Agricultura durabila si ecologica

ENACHE-MORARIT a dezvoltat o agricultura durabila lurand in considerare atat componenta ecologica cat si cea de protectie a consumatorilor tinand cont de noile tehnici ale ingineriei, pentru eliminarea anumitor factori de risc care s-ar putea regasi in anumite etape ale lantului alimentar

Calitatea materiilor prime, neprocesate, este cruciala in siguranta si calitatea produselor finite de morarit si panificatie. Din aceste motive se realizeaza o abordare sistematica pe tot traseul produselor, pentru a evita contaminarea lor si pentru a identifica unele riscuri posibile.

Produse sigure si sanatoase
ENACHE-MORARIT supravegheaza atent utilizarea pesticidelor, care trateaza cele 2850 ha cultivate cu porumb si face eforturi permanente pentru eliminarea riscului ca produsele sale sa fie contaminate cu substante chimice si metale grele, extrem de daunatoare pentru organismul uman. Prin implementarea Sistemului de Management Integrat Calitate-Siguranta Alimentara, S.C. Enache-Morarit S.R.L. ofera garantia ca produsele sale de morarit si panificatie, care ajung pe masa consumatorului sunt comestibile si ca riscul contaminarii este redus la minim.